ЈЕВРИЋ: У госте нам долази екипа која се као и ми грчевито бори за опстанак!

Као што смо раније најавили, Бачка у недељу 29. октобра од 13 ч дочекује екипу Јавора. Поводом ове веома битне утакмице за наш клуб, питали смо нашег младог и изузетно перспективног голмана Немању Јеврића, шта очекује пред овај дуел.

Немања Јеврић – Фото: Стојан Малеш

– У госте нам долази екипа која се баш као и ми грчевито бори да побегне са дна табеле. – рекао је на почетку разговора Јеврић

– Очекује нас тешка и вероватно до краја резултатски неизвесна утакмица. Учинићемо све да остваримо позитиван резултат по нас и обрадујемо наше навијаче који нам сваку утакмицу пружају велику подршку.

– Да би остварили позитиван резултат, ову утакмицу морамо да одиграмо јако одговорно, озбиљно и борбено од првог до последњег минута, јер једино са тим приступом можемо да се надамо да ће бодови остати у Бачкој. Максимално респектујемо противника обзиром да се ради о искусној и чврстој екипи, али мислим да ако ми испоштујемо наш договор, не сумњам да ћемо доћи до преко потребних бодова у борби за опстанак. – закључује талентовани Немања Јеврић.

Updated: 25. октобра 2017. — 16:41
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media