Ивановић именован за новог шефа струке!

Данас је у просторијама ОФК Бачке озваничена сарадња између ОФК Бачке и новог шефа струцног штаба Драгана Ивановића који се Бачкопаланачком суперлигашу обавезао на верност годину дана.

У име Бачке уговор о сарадњи са Ивановићем потписали су спортски директор Миле Тешић и технички директор клуба Лазар Вјештица.

Овом свечаном чину присуствовали су и представници медија којима се после потписивања уговора обратио нови шеф стручног штаба и рекао да очекује да сардања буде на највишем могућем нивоу и да ће заједно са својим члановима стручног штаба и са својим изабраницима учинити све да се испуне циљеви и амбиције које је пред њих ставила управа клуба.

– ОФК Бачка је одлично организован клуб, са амбицијом да буде стабилан суперлигаш. Добро су ми познате прилике у клубу, јер већ извесно време смо били у преговорима да преузмем екипу. Имам ту и доста пријатеља и нисам могао да одбијем позив, уз обећање да ће за мном, врло брзо стићи и неколико појачања. Решаваћемо све у ходу, јер првенство је кренуло, предстоји премијера на домаћем терену против Вождовца и надам се да ћемо, уз подршку навијача, уписати прву победу – истиче Драган Ивановић, нови шеф струке суперлигаша из Бачке Паланке

Updated: 27. јула 2017. — 02:48
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media