ИВАН ЂОРИЋ ЈАСАН! БАЧКОЈ СЕ СМЕШИ БЕРИЋЕТНО ПРОЛЕЋЕ!

У смирај прелазног рока, како то ред и налаже, неколицина првотимаца ОФК „БАЧКЕ“ дали су кратак интервју и изнели своја очекивања за клупски сајт.

Један од њих, а уједно и први је Иван Ђорић млад и перспективан играч средине терена, једна од битнијих полуга у тиму Звездана Милошевића који је прошлог лета дошао у Бачку из редова екипе Радника из Сурдулице и п

Иван Ђорић – Фото: Стојан Малеш

осле периода адаптације на нову средину врло брзо својим играма у јесењем делу сезоне скренуо пажњу на себе.

У наставку прочитајте шта је Иван Ђорић рекао о тек завршеном припремном периоду, амбицијама екипе у пролећњем издању Супер лиге Србије и атмосфери која влада у табору „Плавих“ пред почетак суперлигашког каравана.

 

ОФК Бачка: Иване, твоји утисци при крају припрема, како подносиш напоре?

Иван: Мислим да су припреме протекле у најбољем могућем реду, раду и дисциплини. Радили смо напорно. Свако од нас је на тренинзима и контролним утакмицама дао свој максимум. Надам се да Шеф и стручни штаб имају разлога само за задовољство и сигуран сам да спремни дочекујемо долазећу полусезону.

ОФК Бачка: Каква је атмосфера у тиму, како су се уклопили придошли играчи?

Иван: Атмосфера у свлачионици је једна од најважнијих ствари у фудбалу, самим тим представља предуслов за добру игру и резултат. Атмосфера у нашој свлачионици је одлична и уверен сам да ће се пренети на квалитетне игре тима на пролеће. Нови играчи су се брзо уклопили у захтеве стручног штаба и наш модел игре и верујем да ће временом бити све бољи и допринети екипи добрим партијама и залагањем.

ОФК Бачка: Иване који су твоји лични циљеви везани за пролећни део првенства?

Иван: Уверен сам да је сваком играчу ОФК Бачка на првом месту да екипа освоји што већи број бодова,што бољи пласман и што је могуће раније опстанак у најелитнијем рангу Српског фудбала. То је и мој лични циљ и жеља у завршном делу првенства. Речју, да одиграм више квалитетних партија, да постижем голове, асистирам саиграчима и тако остваримо велики бодовни салдо.

ОФК Бачка: Иване, шта по Теби навијачи ОФК Бачка могу да очекују од тима на пролеће?

Иван: Незахвално би било обећавати пре наставка првенства. Сигурно је да наши навијачи воле клуб, свој град и да воле добар фудбал. До сад су нам били велика подршка. Најмање што екипа може да уради је да на свакој утакмици да свој максимум. Играћемо нападачки, агресивно, увек на гол више као и до сада. Уверен сам да ћемо јединствени, успети да остваримо зацртано, на радост навијача ОФК Бачка и да ћемо клуб позиционирати тамо где му је место,а то је у елити уз најквалитетније Српске клубове.

ОФК Бачка: Иване, хвала на одвојеном времену. Теби и екипи желимо успешно пролеће у Супер лиги.

Иван: Хвала!

Updated: 9. фебруара 2018. — 18:41
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media