„ХВАЛА ВЕЛИКИМА“ ШТО САОПШТЕЊИМА УЈЕДИЊУЈУ НАС МАЛЕ

Земунци су јуче освојили бод у Хумској одигравши нерешено са Партизаном 1:1 где је Управа црно-белих одмах после меча издала саопштење за јавност.

То саопштење управе црно-белих као да је био сигнал да се данас огласи Управа клуба из Горње Вароши где у свом саопштењу директно прозивају „ВЕЧИТЕ РИВАЛЕ“ истичући да се фудбал у Србији не игра само због њих и да обилато користе све привилегије како ФСС тако и државе и да се свима у Србији смучило од кукања и издавања саопштења после сваког одиграног кола, те да управо „Вечити ривали“ срозавају и уништавају српски фудбал, те позивају све „мале“ клубове да их подрже и укључе се у борбу против уништавања фудбала разним саочштењима и препуцавањима од стране Црвене Звезде и Партизана.

ОФК БАЧКА је међу првима подржала Земунце и издала саопшење за јавност.

– Управа ОФК Бачке у потпуности подржава саопштење ФК Земуна јер се једном мора престати са ратом саопштењима које „више оштећен“ од великана, јер се фудбал игра на зеленим теренима а не по канцеларијама наших највећих клубова уз сво уважавање постигнутих резултата како у домаћем, тако и у међународном такмичењу.

– Нека буде као некада када су највећи побеђивали и губили кроз игру а не кроз саопштења и медије. Ми, условно „мањи клубови“ не желимо да нам нико унапред, али ни после утакмице одузима наду у победу Давида против Голијата, а још мање да нам спочитава кроз саопштења да су из њихове перцепције „оштећени“

Updated: 26. фебруара 2018. — 15:54
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media