ГОВЕДАРИЦА: Под „Багдалом“ да се покажемо у правом светлу!

Шеф стручног штаба Бачке из Бачке Паланке Зоран Говедарица видно задовољан и расположен због победе коју је његов тим извојевао против Новог Пазара резултатом 1:0, и тако се корак ближе приближио циљу -опстанку у Супер лиги Србије, изнео је своје виђење победе над Пазарцима и најавио утакмицу против екипе Напретка из Крушевца.

Зоран Говедарица

Пре свега морам да се захвалим нашим навијачима на одличној подршци коју смо имали у недељу а и читаве сезоне, једноставно публика је наш 12. играч и моји играчи, сарадници и ја смо срећни и задовољни због толике подршке које имамо и ВЕЛИКО ХВАЛА свима њима, a надамо се да ће нас таква подршка пратити и даље у такмичењу.

Што се саме утакмице тиче, на терену су биле две праве спортске екипе, иако је утакмица била од велике важности за обе екипе, није се десио ни један груб старт. Успели смо да освојимо врло важна три бода и честитао бих мојим играчима на борбености и залагању, желим како Бачкој, тако и Новом Пазару опстанак у Супррлигашком каравану.

Исто тако морам да кажем да је судијска тројка на челу са Милорадом Мажићем одрадила свој посао врхунски, јер су били буквално неприметни на терену и свој посао одрадили лако и рутински. – задовољно констатује Зоран Говедарица.

Шеф стручног штаба Бачке у најави утакмице у Крушевцу каже

– Идемо у Крушевац даnсе надигравамо са одличном екипом Напретка коју одлично води Вук Рашовић и где је екипа од голмана Петровића до нападача Вукановића на свакој позицији попуњена квалитетним играчима. Но, то нас не плаши већ додатно мотивише, јер под Багдалом желимо да се покажемо у правом светлу и ја се искрено надам да ћемо у томе и успети – завршава Зоран Говедарица.

Updated: 12. априла 2017. — 16:45
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media