Голмани понос Бачке!

Када је у смирај прелазног рока свима било јасно да ће гол Бачке чувати два млада, али перспективна чувара мреже Немања Јеврић и Иван Лучић, многи су се питали да ли су људи у стручном штабу „Плавих“ толико сигурни у овај голмански тандем који је веома перспективан, али и без суперлигашког искуства с обзиром да нису имали запажене минуте у најачем такмичењу.

Међутим, тренер голмана Бачке Стеван Кнежевић не само да је проценио да је ово одличан двојац голмана, већ је био сигуран да су управо Немања и Иван оно кшто треба Бачкој. И није погрешио.

Немања Јеврић је добио шансу испред Ивана Лучића и то поверење је апсолутно оправдао, чак је својом формом и одбранама у континуитету заслужио позив у репрезентацију до 21. године, што је велико признање за њега и сам клуб.

Иван Лучић, момак рођен у Пријепољу чекао је своју шансу, вредно радио и у смирај јесењег дела сезоне добио шансу против тренутно најбоље екипе у држави Црвене звезде и једном речју „експлодирао“.

Био је непрелазна препрека за фудбалере лидера Супр лиге. Једноставно то је био његов дан када је постао јунак клуба из града са леве обале Дунава.

Иван и Немања су најбољи пријатељи, цимери су у стану који је клуб изнајмио за њих двојицу и један другом су највећа подршка.

Тренер голмана Стеван Кнежевић с поносом истиче да је презадовољан њима, да су обојица прави професионалци који своје обавезе извршавају без премца те да је са њима милина радити.

Са Иваном и Немањом ради и млађани Кристијан Жупић који брани за омладинце Бачке и који тек треба да стаса у одличног чувара мреже.

Још једном се потврдило да Стеван Кнежевић тренер голмана Бачке негреши у процени младих и перспективних чувара мреже који у раду са њим израстају у врхунске голмане.

Бачка има чиме да се поноси. Ова два младића тек треба да покажу колико вреде иако су за ово кратко време стекли много пријатеља и побрали много симпатија од пробирљиве, али и реалне бачкопаланачке публике која је јасна и гласна, а то је да Бачка одавно није имала два боља голмана од Немање и Ивана.

Обојици желимо много успеха и среће у наредној сезони и дугујемо им велику захвалност за свешто су учинили за наш клуб.

БРАВО НЕМАЊА, БРАВО ИВАНЕ!!!

Updated: 17. децембра 2017. — 23:55
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media