Екипа Бачке од данас на Копаонику!

Експедиција Бачке данас је нешто пре 13 часова отпутовала на четрнаестодневне припреме у Брзеће подно Копаоника, где ће боравити до 9. јула за када је планиран повратак за Бачку Паланку.

Сјајна атмосфера на путу

База им је велелепни хотел Јуниор где су „Плави„ боравили и прошле године и где су услови за рад фантастични, те су у Бачкопаланачком Суперлигашу одлучили да и овог лета заједничке припреме одраде на Копаонику.

На пут је кренуло 25 играча и три голмана који ће бити на располагању стручном штабу, где ће брусити форму за старт Суперлиге који је планиран за 22 јул.
Бачка је на припреме кренула без шефа стручног штаба. И поред велике жеље Управе клуба да то буде Драган Ивановић, који има арбитражу 30. јуна где ће се надамо се после успешног исхода арбитраже прикључити екипи у Брзећу, а до тад са екипом ће радити Бојан Офенбехер, Милан Митровић, Новак Малеташки и Стеван Кнежевић. На пут са игфачима пошли су и физиотарапеут Бранислава Видић и економ Марија Сабо.

Рад екипе на теренима хотела „Јуниор„ надгледаће спортски директор Миле Тешић и технички директор Лазар Вјештица.

Играчки кадар предводи капитен Тривуновић, ту су и староседеоци Илић, Варга, Николић, Швоња, Макарић, Луковић, Чековић, Ивковић, Бјелош, Рогач и Зечевић, те новајлије Рачић, Шарац, Унгар, Јовановић, Слијепчевић, Млађевић, Савиновић, Мицић, Калаћ, Тахири, Миљевић и тројица голмана Јеврић, Лучић и Жупић.

На припреме са екипом није пошао голман Дејан Станивуковић који вуче повреду задње ложе и има преписане седмодневне терапије у Бачкој Паланци, те ће се 2. јула по завршетку тераија придружити екипи у Брзећу.

И староседеоц Марко Клисура је остао у Бачкој Паланци и радиће по посебном програму јер чека инострани ангажман, a уколико се то изјалови и он ће се прикључити екипи по повратку са Копаоника.

Екипи Бачке желимо успешан рад и боравак на „Копу“ са жељом да се екипа што боље припреми за старт Суперлигашког каравана где их већ ма старту очекују јака искушења.

Да напоменемо да је екипа Бачке јуче одиграла своју другу контролну утакмицу са екипом Чукаричког у старим Бановцима и пред око 300 гледалаца савладала „БРЂАНЕ„ резултатом 2-0 головима Јовановића и Мицића уз одличну приказану игру на плану борбености, агресивности и залагања.

Ако се по јутру дан познаје онда верујемо да ће екипа Бачке имати шта да каже и покаже кроз такмичење у Суперлиги. Да ли ће тако и бити, остаје да се види.

Updated: 25. јуна 2017. — 20:02
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media