Дане Дукић: Поносан сам на ове године у којима сам наступао са Бачком

После нешто више од две и по деценије активног играња фудбала, Дане Дукић се опростио од Бачке.

Дане се захваљује свима са којима је све ове године јурио за лоптом и свима онима који су га подржавали да изгради своју каријеру у којој је прошао од Војвођанске па све до Супер лиге са својом Бачком.

Дукић је своју каријеру почео у млађим категоријама ФК „Синтелон“, некадашњем Текстилцу где је прошао све млађе категорије, да био као један од већих талената прешао у ФК „ЧСК“ а затим и у ФК „Бачка“.

Дане је у више наврата носио дрес Радничког из Шида, ЧСК Пиваре из Челарева, али нигде се боље није осећао него у својој Бачкој од које је одлучио да се опрости.

У наставку погледајте интервју са Дукићем…

– Поносан сам на ове године у којима сам наступао са Бачком у другој и Супер лиги. – рекао је Дане Дукић на почетку разговора за клупски сајт.

Дане Дукић – Фото: Стојан Малеш

– Али и ништа мање поносан на дане када смо играли у Војвођанској и Српској лиги. Захваљујући подршци председника компаније Марјана Рнића, као и мог комерцијалног директора Зорана Гашића, омогућено ми је да несметано тенирам и наставим са играма. – наставља Дане

– Као и у животу, било је лепих и ружних тренутака, добрих и блеђих партија. Иако сам у последње време ређе наступао, растанак ми је тешко пао. Да је раније дошао крај вероватно бих га лакше прихватио. Овако, након свих ових година, са сигурношћу могу да кажем ако не најтежи, сигурно један од најтежих дана. Захвалио бих се клубу,тренерима, саиграчима са којима сам наступао, посебно спортској јавности. Аплауз публике, као најбољег судије, највећа је потврда вредности, вреднија од било којих пехара,диплома,извештаја…

– Кумства и пријатељства која сам стекао највредније је што остаје.  Дошао је крај, али не могу рећи дефинитивно и играчкој каријери. У наредним данима размислићу шта даље…

Бачкој срећно! – заклучио је Дане Дукић који се на овај начин опростио од фудбалског клуба Бачка.

Данету Дукићу једно велико ХВАЛА за све оно што је учинио за клуб где је пленио својим играма а поготово својим понашањем и давао немерљив допринос у остваривању што бољих резултата ФК „БАЧКА“ .

Нама остаје само да кажемо једно велико ДАНЕ ХВАЛА ТИ и да му пожелимо пуно среће у даљем животу ма ге био и шта радио .

ДАНЕ СРЕЋНО!!!

Updated: 28. јануара 2017. — 19:58
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media