Црвена Звезда – Бачка 3:1 (1:0)

Стадион: Рајко Митић

Гледалаца: 12400

Главни судија: Пипер Петар (Чачак)

Помоћници: Милутиновић Срђан (Ниш), Мишкељин Милош (Београд)

Стрелци: 1-0 ПЕШИЋ 36. мин, 2-0 Фримпонг 2-1 Чековић 82. мин 3-1 Рачић

Жути карони: Милијаш (Ц.Звезда) Луковић (Бачка)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Аџић (од 72. мин Радоњић), Анђелковић, Рачић, Фримпонг, Гобељић, Милић, Милијаш, Рикардињо, Бабић, Пешић

БАЧКА: Јеврић, Николић, Варга, Илић, Спремо, Тривуновић, Луковић, Рачић (од 80. мин Чековић), Макарић (67. мин Ивковић), Живковић, Клисура

Црвена Звезда у мечу са екипом Бачке из Бачке Паланке је била апсолутни фаворит за освајање нова три бода, што је и показала, ма да се мора признати да ни гости из града са леве обале Дунава нису били без својих амбиција где се јасно видело да је екипа Бачке дошла на наш највећи стадион са намером да прво покуша да сачува свој гол, па да из полуконтри и контри покуша да угрози гол Црвене Звезде.

Домаћин је од самог старта утакмице наметнуо ритам али су гол гостију погодили тек у 36. мин када је после корнера Милијаша, Пешић довео Црвену Звезду у вођство што је био и коначан резултат у првих 45 мин.

У других 45. минута готово иста слика на терену. Домаћин напада, Бачка се успешно брани и из контри покушава да угрози гол Борјана.

2-0 било је у 56. мин када је Милијаш извео корнер а Фримпонг се најбоље снашао у шеснестерцу гостију.

Бачка се није предавала па је резервиста Чековић у 82. мин после одличне акције гостију смањио на 2-1 и тако први начели гол Црвене Звезде у овом првенству.

На крају у 86. минуту опет после корнера Милијаша Звезда постиже и трећи гол а стрелац је био Рачић.

Све у свему, очекивана победа домаћина иако су се се гости из Бачке Паланке преставили у доста добром издању пред Београдском публиком.

Updated: 13. августа 2017. — 19:37
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media