БАЛАБАНОВИЋ: Уз тешке тренинге нађе се времена и за шалу и дужење

Милорад Балабановић, везни играч Бачке из Бачке Паланке за сајт клуба износи прве утиске са припрема Бачкопаланачког суперлигаша.

Стамени везиста хвали озбиљан рад у првој недељи рада и хвали приступ у раду својих саиграча, као и предан и марљив рад стручног штаба.

Милорад Балабановић

Мићо, какво је стање са твојом повредом?

– Што се тиче повреде, она је прошлост!

Како теку припреме, како ти је у клубу?

– Ради се јако добро, појачани смо доласком два нова тренера, која веома добро познају свој посао и раде са нама одличан посао током прве недеље, а тако ће очигледно бити и до краја припрема. Окосница тима остаје на окупу уз пар играча која су стигла. Екипа са оваким радом слободно може да гарантује останак у Супер лиги, што је наш и основни циљ. Биће тешко, али уз наше навијаче и позитивну атмосферу и подршку, како на терену тако и по интернет порталима, мислим да имамо пуно право да се надамо и очекијемо добре резултате.

Какво је стање у свлачионици, атмосфера?

– Што се тиче саме свлачионице, има нас још увек доста, али и уз тешке тренинге нађе се времена и за шалу и дужење. Посебно бих овим путем хтео да честитам сви нашим навијачима срећне новогодишње и божићне празнике, пуно среће, здравља, љубави и нсравно још једну суперлигашку годину у Паланци. МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Updated: 13. јануара 2017. — 20:48
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media