Бачка – Вождовац 0:3 (0:0)

Стадион: Славко Малетин Вава

Гледалаца: 2500

Главни судија: Пипер Петар

Стрелци 0-1 Филиповић 62. мин 0-2 Путичанин 88. мин,0-3 Машовић 90. мин.

Жути картони: Швоња, Шарац, Рачић (Бачка)

ОФК БАЧКА: Јеврић, Николић, Илић, Слијепчевић, Луковић, Бјелош (од 40. мин Ивковић), Шарац (од 74. мин Макарић), Мићић (од 64.мин Зечевић), Варга, Луковић, Швоња

ФК ВОЖДОВАЦ: Поповић, Ћирковић (од 83. мин Срећковић), Ђуро, Дуроњић (од 59. Машовић), Гриторијевић (од 35. Ступаревић), Ивковић, Михајлов, Гајић, Путичанин, Павловић, Филиповић

Нови пораз Бачке! Овог пута бољи од екипе Драгана Ивановића били су играчи Вождовца који на Душановац заслужено носе цео плен.

Почетак сусрета протекао је у почетном испитивању снага на терену, да би домаћини први припретили Зорану Поповићу преко Мићића, затим и Рачића, док у првих 45. мин гости нису озбиљније припретили голману домаћих Немањи Јеврићу.

У других 45. минута Бачка почиње агресивније и има колосалну шансу преко искусног Рачића који избија сам испред Поповића који бравурозно интервенише у ситуацији један на један и спречава Бачку да поведе.

Како то у фудбалу бива, казна је стигла у 62. минуту када је једну одличну акцију реализовао Филиповић за вођство гостију од 1-0.

Од тог момента на терену само постоји екипа Вождовца која узима све конце игре у своје руке и са још два погодка пред сам крај утакмице преко Путичанина и Машовића стављају тачку на овај меч и са убедљивих 3-0 решавају утакмицу у своју корист.

Питање је како бих се овај меч завршио да голман домаћих Немања Јеврић у пар наврата није феноменално интервенисао али исто тако морамо да кажемо да би утакмица ишла у другом смеру да су играчи домаћих били присебнији у неким ситуација пред голом искусног Поповића.

Овако Бачкопаланчанима остаје брига јер у уводна два меча није приказана игра каква се очекивала од самог старта Супер лиге. Већ наредног викенда играче Бачке очекује утакмица са Војводином у Новом Саду где их очекује изузетно тежак меч против Старе Даме из Српске Атине.

Updated: 29. јула 2017. — 21:50
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media