БАЧКА СИНОНИМ ЗА МЛАДЕ И ТАЛЕНТОВАНЕ ИГРАЧЕ

ОФК „БАЧКА“ са поносом може да каже да у свом стручном штабу има једног од најбољих тренера голмана у Србији Стевана Кнежевића који својим марљивим и преданим радом из дана у дан показује да израста у врхунског стручњака за рад са голманима.

Да се у Бачкој озбиљно ради са голманима показује и податак да је актуелни шампион, Црвена Звезда уступила младог голмана Филипа Манојловића управо Бачкој, који је у првих осам кола у Суперлиги показао одличан таленат те га је шампион помно пратио и вратио Манојловића пред свој гол.

Кнежевић са Манојловићем и Степандићем

Кнежевић је указао шансу и Милошу Степандићу који је такође оправдао очекивања, да би сезону завршио Стефан Чупић који је оставио изванредан утисак бранећи одлично у континуитету, где је Бачкопаланачку публику „купио“ са својим феноменалним интервенцијама.

Увек расположен, Стефан Чупић

Стеван Кнежевић имао је и младог и перспективног голмана Ненада Митровића (1998.), прикљученог у рад са Манојловићем, Степандићем и Чупићем, али због јаке конкуренције међу стативама морао је на каљење у екипу Будућности из Гложана где је оставио одличан утисак и скренуо пажњу на себе. Млади Митровић сада одлази у Жарково да својим квалитетом помогне екипи да се пласира у виши ранг.

У походу ка новим младим голманима, Кнежевићу је запао за око млади голман Јеврић (1997.), иначе синовац некадашњег репрезентативног чувара мреже Драгослава Јеврића.

Бачка је одувек била синоним за младе и талентоване играче, где клуб није давао лажна обећања играчима који су долазили у клуб већ шансу за напредак и усавршавање како би се развили у праве играче а притом стекли репутaцију и још бољи и уноснији ангажман у даљој каријери.

Несумњамо у избор тренера голмана Стевана Кнежевића , младом Јеврићу желимо добродошлицу у наш клуб и Бачку Паланку, док младом Митровићу желимо да покаже свој квалитет и помогне екипи ОФК „Жарково“ да се пласира у виши ранг.

У клубу из града са леве обале Дунава влада опредељење да се доводе млади и неафирмисани, али селектирани играчи који ће кроз проведен период у нашем клубу стећи неопходно искуство за даљу каријеру.

Ми смо клуб са скромним буџетом и циљ ове младе, али амбициозне управе јесте управо тај да се не дају „лажна обећања“ играчима, јер боље је „врабац у руци него голуб на грани „, речи су младог и амбициозног председника ОФК „БАЧКЕ“ г-дина Владимира Мрђана.

Updated: 27. децембра 2016. — 10:18
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media