Бачка – Пролетер 2:1 (1:1)

У данашњој (трећој) контролној утакмици фудбалери Бачке савладали су екипу Пролетера из Новог Сада резултатом 2:1.

Голове за домаће постигли су: Иван Ђорић у 12′ мин и Зоран Швоња у 61. мин еврогол из слободњака.

По идеалним условима за игру и пред готово хиљаду гледалаца, Бачка је први пут у 2018. години Бачкопаланчанима преставила свој играчки кадар који спрема за пролећни део сезоне у Супер лиги Србије, где је Тим-менаџер Звездан Милошевић са својим сарадницима дао шансу свим играчима, а уједно и да види на ком су нивоу играчи са физичком спремом и у односу према тактичким задацима које је стручни штаб ставио пред сваког играча понаособ.

Сваки гледалац који је дошао на терен ОФК „СТАРОГ ГРАДА“ могао је да види на делу нове играче Бачке који су дошли у клуб у зимском прелазном року, као и да поздраве „староседеоце“ -играче који су завршили јесењи део сезоне.

Играчи Бачке пружили су једну одличну партију против једне изузетно квалитетне и организоване екипе као што је Пролетер и на крају заслужено дошли до тријумфа.

Према приказаној игри и залагању на данашњој утакмици стиче се утисак да ће до прве утакмице у пролећном делу првенства која се игра против Радничког у Нишу 17. Фебруара екипа Звездана Милошевића бити спремна за борбу за сваки бод у суперлигашком каравану, те је оптимизам на стадиону Славко Малетин Вава из дана у дан све већи и већи.

Бачка је данас против Пролетера наступила у следећем саставу: Јеврић, Варга, Димитријевић, Илић, Бјелош, Додек, Ђорић, Мићић, Луковић, Шарац, Швоња,

У другом полувремену шансу су добили још: Тасић, Пантић, Зврко, Рнић, Анђелковић, Јованић, Бајић

Фото: Стојан Малеш

Updated: 27. јануара 2018. — 15:41
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media