ПОБЕДА БАЧКЕ!!! РАД – БАЧКА 0:1 (0:1)

Стадион: Краљ Петар Први

Гледалаца: 400

Главни судија: Бојан Николић (Крагујевац) Помоћници: Владимир Јовановић (Чачак), Димитријевић Марко (Крагујевац)

Стрелци: 0-1 Балабановић 19. мин

На стадиону Краљ Петар I на Бањици овог поподнева у дуелу два Суперлигаша која се боре за опстанак у елити виђена је једна доста тврда, права првенствена утакмица где је домаћин имао више од игре тј. имао теренску иницијативу док су се гости из Бачке Паланке оријентисали на одбрану сопственог гола па из контри и полуконтри угрожавали гол Рада.

Од почетка сусрета гости више прете иако је Рад имао више лопту у свом поседу. Играо се 19. мин када је после једне акције гостију Балабановић савладао Мирковића за 0-1 и вођство гостију из Бачке Паланке. Од тог момента Бачка је надмоћнији ривал, игра добро и кроз брзу размену пасова стиже до гола Мирковића који је добро упослен у првих 45. мин.

У другом полувремену Грађевинари крећу на све или ништа, међутим Бачкопаланчани се одлично бране и угрожавају гол Мирковића из полуконтре и контре. Међутим, већих узбуђења није било до самог краја утакмице, тако да екипа Бачке носи врло важна три бода у Бачку Паланку која можда и опстанак значе што бих био изузетно велики успех за клуб из града са леве обале Дунава у својој дебитантској сезони у Супер лиги Србије.

Updated: 13. маја 2017. — 19:59
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media