БАЧКА ОКОНЧАЛА ПРВУ ФАЗУ ПРИПРЕМА!

Суперлигаш из Бачке Паланке решен је да на пролеће у што краћем року оствари зацртани циљ, а то је опстанак у друштву најбољих.

У јесењем делу сезоне Бачка је одиграла доста добро и одличне игре „Плавих“ нису остале неиспраћене у фудбалској Србији.

Од тренутка када је у петом колу јесењег дела на кормило Бачке дошао Звездан Милошевић, Бачка је почела да игра фудбал и на опште изненађење свих играла максимално офанзивно и почело се са „скупљањем“ бодова.

13. позиција на крају јесењег дела Супер лиге и освојених 21 бод јасан је сигнал за руководство Бачке да на пролеће Бачка мора да буде још боља. Момци у плавим дресовима то могу, умеју и знају.

Већ три недеље у склопу припрема за пролећни део првенства фудбалери Бачке вредно раде под командном палицом Звездана Милошевића и његових сарадника.

Ове зиме Бачку је појачало десет играча, направљена је једна млада и полетна екипа која је жељна надигравања са ривалима у борби за бодове. „Плави“ су у досадашњем току припремног периода одиграли три контролна меча и по приказаној игри види се да у играчком кадру „Плавих“ има потенцијала и квалитета да се на пролеће направи бољи резултат него јесенас.

Бачка је одиграла нерешено у Суботици са Спартаком 1:1, против Чукаричког 2:2, да би јуче у Бачкој Паланци победили екипу Пролетера из Новог Сада резултатом 2:1 пред својим верним „Бачкистима“ који су се окупили у великом броју како би поздравили своје љубимце.

У Бачкој Паланци су се љубитељи фудбала ужелели утакмица Супер лиге што најбоље говори о подршци који ови младићи у плавим дресовима имају, стога и не чуди што је Бачка у самом врху Суперлиге по гледаности.

Остало је још три недеље до почетка пролећног дела првенства, очекује се да ове недеље интезитет рада на тренинзима буде појачан, да би половином следеће недеље интезитет рада био смањем како би се екипа освежила и спремно дочекала почетак пролећног дела.

Бачка до краја припремног периода игра још два контролна меча. Први је на програму 3. фебруара у Старој Пазови против Радника из Сурдулице, а генералка је заказана идући викенд када Бачка гостује екипи Радника из Бљељине.

Јасно је свима да ће Бачка спремно дочекати наставак Суперлигашког каравана. Сви у Бачкој Паланци и околини једва чекају да се „бубамара“ на,
теренима Супер лиге закотрља, да стадион Славко Малетин Вава опет буде дупке пун, а подршка навијача фантастична као и до сад.

Играчима остаје да се боре за грб и дрес који носе и резултат ће доћи.

ПЛАВИ, СРЕЋНО!!!

Updated: 29. јануара 2018. — 21:49
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media