БАЧКА – НОВИ ПАЗАР 4:0 (2:0) Чековић потопио Новопазарце!

Стадион: Славко Малетин „Вава„

Гледалаца: 1500

Главни судија: Немања Петковић ( Београд ) Помоћници: Бојан Бановић( Београд ) Милош Мишкељин ( Београд)

Стрелци: 1-0 Чековић 19′  2-0 Чековић 41′ 3-0 Луковић 58′ i Бајић 77′ за Бачку

Жути Картони: Луковић (Бачка), ВУСЉАНИН (Нови Пазар)

Црвени картони: Тасић 4 мин

БАЧКА: Коновалов, Мијић, Бајић, Варга, Бошковић, Клисура(Од 60. мин Швоња), Луковић, Балабановић, Чековић, Тривуновић (82. Степановић), Бизмарк

НОВИ ПАЗАР: Будаковић, Василић, Тасић, Пантелић, Милојевић, Бабић, (од 24. мин Брунчевић), Марковић, Игњатовић, Плавшић, Марић, Крстић (46. мин Вусљанин)

Играч утакмице: Чековић

Оба ривала кренула су фуриозно од самог старта. Прво Бајић нереализује одличну акцију домаћих у 2. мин, да би само минут касније Игњатовић промашио колосалну шансу за госте ,тј Коновалов је одлично реаговао.

У 4. мин гости остају са играчем мање. Тасић удара без лопте Балабановића и судија Петковић га шаље у свлачионицу.

Сасвим отворена утакмица, ређају се шансе на обе стране. У 19. мин ерупција одушевљења на „Вави„!!!

Најбољи појединац утакмице, Чековић доводи домаће у вођство од 1-0. Гости се не предају, преко Марића имају колосалну шансу али лопта одлази поред леве стативе Коновалова.

У 41 мин 2-0 за Бачку!!!

Тривуновић је дугом лоптом упослио Чековића који у маниру расног стрелца вара Будаковића за 2-0, што је био и коначан резултат првог полувремена.

У наставку домаћин много бољи. Најаву одличне игре домаћина најављује Бизмарк, који погађа стативу у 46. мин, a у 58. минуту најбоља акција домаћина и гол Луковића за 3-0!

Размена брзих пасова као на траци, Луковић је рутински савладао Будаковића. У 77. минуту Бајић ставља тачку на ову утакмицу!  Луковић одлично упошљава Бајића за коначних 4-0.

Одлична и сигурна игра Бачке пред oko 1500 одушевљених навијача плавих. Чековић се „вратио“ у великом стилу са два гола! Вратио се на терен после дуге паузе и дао огроман допринос убедљивој победи Бачке и саразлогом носи епитет играча утакмице.

Updated: 18. априла 2017. — 19:59
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media