БАЧКА – НОВИ ПАЗАР 1:0 (1:0)

Стадион: Славко Малетин „Вава„

Гледалаца: 2500

Главни судија: Милорад Мажић (Врбас) Помоћници: Милован Ристић (Београд) Далибор Ђурђевић (Крушевац)

Стрелци: 1:0 Бизмарк у 32. мин

Жути картони: Балабановић (Бачка), Тасић (Нови Пазар)

БАЧКА: Коновалов, Николић Бајић (79. мин Клисура), Илић, Mијић, Варга, Луковић (72. мин Макарић), Тривуновић, Бизмарк (65. мин Швоња), Балабановић, Бошковић

НОВИ ПАЗАР: Будаковић, Василић, Игњатовић, Тасић, Вусљанин (од 72. мин Перовић), Кнежевић, Ђоковић (од 46. мин  Синђић), Плавшић (од 62. мин Крстић), Милошевић, Марковић.

ФОТО: Стојан Малеш

Данас је на стадиону Славко Малетин „Вава„ сваки искрен и прави симпатизер клуба из града са леве обале Дунава пре почетка меча стрепео за коначан исход ове утакмице.

Међутим, играчи Бачке су ушли у утакмицу решени да дају максимум и освоје три бода и одличном игром током свих 90 мин успели у својој намери и на одушевљење свих присутних на стадиону Славко Малетин „Вава“ забележе тријумф вредан можда и опстанка у Супер лиги.

Први су запретили гости већ у 3. мин, одлично је шутирао Плавшић са дистанце Коновалов кроти тај ударац.

Прво узбуђење пред голом гостију виђено је у 13. мин када је Бајић извео слободан ударац са неких 25 метара али је Будаковић био на месту.

Домаћин преузима иницијативу и прво Балабановић не користи идеалну шансу, шутира главом са 5 метара поред леве стативе Будаковића. А онда експлозија одушевљења на „Вави“!!! Напад домаћих по десној страни, Луковић је милиметарски прецизним шутем центрирао Бизмарку, фудбалским жаргоном речено у трепавицу за 1-0. Играо се 32. мин.

Од тог момента домаћин држи све конце у својим рукама, ствара шансе, игра динамично и доминира тереном. У других 45 мин Бачка делом препушта иницијативу гостимаm али гости нису успели да упуте ниједан озбиљан ударац ка голу Коновалова.

Милорад Мажић је одсудио ову утакмицу толико лако, рутински и показао је још једном зашто је у самом европском крему судија под окривљем УЕФА и ФИФА.

Бачка заслужено осваја три бода и одмиче са дна табеле са одличним изгледима да сачува Суперлигашки статус.

Још једном браво за играче Бачке и захвалност управе клуба навијачима који су дошли да подрже екипу Бачке и помогну у намери да се оствари врло важна и значајна победа.

ФОТО: Стојан Малеш

ФОТО: Стојан Малеш

ФОТО: Стојан Малеш

Updated: 9. априла 2017. — 21:37
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media