Бачка – Младост 1:0 (0:0)

Стадион: Славко Малетин Вава

Гледалаца: 600

Главни судија: Петковић Немања (Београд)

Помоћници: Станојевић Бојан, МИШКЕЉИН Милош

Стрелци: 67. мин 1-0 Балабановић

Жути картони: Варга, Клисура Макарић, Видовић (Бачка), Јовановић, Шатара Павловић (Младост)

ОФК БАЧКА:Коновалов, Николић, Илић, Бајић, Клисура, Варга, Балабановић, Тривуновић (од 91. Мијић), Луковић, Ставрић (од 83. Видовић), Бизмарк (од 77 Макарић)

МЛАДОСТ:Крзнарић, Милошевић Б, Протић (од77. Одита), Милошевић И.Шатара, Пејовић, Тумбасевић, Радивојевић, Јовановић, Бојовић, Гаврић.


У оквиру 25. кола Супер лиге Србије у Бачкој Паланци на стадиону Славко Малетин Вава по тешком и расквашеном терену виђена је једна рововска борба две праве такмичарске екипе.

Гости из Лучана, екипа Младости боље је отворила утакмицу и преко расположеног Саше Јовановића припретила већ у 6. мин после одличног продораТумбасевића по десној страни.

Домаћин ОФК Бачка у меч је ушла у грчу и како се утакмица захукзавала домаћин је био агилнији али недоречен и углавном са дистанце птеко Луковића и Ставрића покушавао да изненади незапосленог Крзнарића голмана гостију. 

На полувреме се отишло најнепопуранијим резултатом 0-0. 

У других 45. мин Бачка боље отвара игру и ствара три прилике за гол преко Апије Бизмарка али се резултат на семафору није променио. 

Играо се 67. мин када је Бачка дошла до предности. 


Одличну акцију Тривуновића и Апије на ефектан начин завршава Милорад Балабановић за 1-0.


У 73. мин колосална шанса за Јовановића који после гужве у шеснаестерцу домаћих његов ударац са петерца завршава на десној стативи гола Коновалова.

У 83. мин тек што је ушао у игру уместо Ставрића,  Видовић је шутирао са неких 16 метара тик преко пречке гола Крзнарића.

Милан Макарић резервиста Бачкопаланчана могао је да стави тачку на овај меч прво је у 87. мин имао колосалну шансу да подупла вођство домаћих, изашао је очи у очи са Крзнарићем међутим капитен Млсдости бравурозно интервенише, да биминут касније шутирао са петнаестак метара преко гола.

БАЧКА заслужено осваја три бода и све је ближа опстанку у Супер лиги. Данас је одиграла храбро и била награђена за то.

БАЧКА – МЛАДОСТ 1:0

Updated: 8. марта 2017. — 22:51
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media