БАЧКА – ЧУКАРИЧКИ 2:3 (0:2)

Стадион: Славко Малетин Вава

Гледалаца: 1500

Главни судија: Данило Грујић (Ниш)
Помоћници: Стојановић Ивица (Алексинац), Грујић Јован (Ниш)

Стрелци: 0-1 Мудрински 1. мин, 0-2 Копитовић 3. мин , 1-2 Макарић 46. мин, 2-2 Чековић (из једанаестерца), 2-3 Мудрински 73. мин(из једанаестрца)

Жути Картони: Клисура, Балабановић, Спремо, Чековић, Бјелош (Бачка)

Мудрински, Копитовић, Кировски, Јовановић С., Пушкарић, Јовановић П. (Чукарички)


ОФК БАЧКА: Јеврић, Николић (од42. Мићић), Живковић, Варга, Балабановић, Спремо, Бјелош, Шарац(од 46. мин Чековић), Радиновић, Тривуновић (од 72. мин Клисура), Макарић

ФК ЧУКАРИЧКИ: Кировски, Доцић, Мудрински, Дринчић (од 41. мин Бојић), Јовановић П. , Мићин(од 62. мин Милојевић), Пушкарић, Јовановић С. Овусу (од 67. Зорић), Богосавац, Копитовић

Још док сви гледаоци нису сели на своја места, већ је било 0-1 за госте!

Овусу је прошао по левој страни и убацио лопту на петерац а Мудрински рутински савладао Јеврића.

Шок за домаће играче није ни прошао а већ је било 0-2 после корнера који је извео Дринчић, а најбоље се снашао Копитовић.

Покушавали су домаћи са дистанце у првих 45. минута али се на одмор отишло резултатом 0-2 у корист гостију.


Тек што је почело друго полувреме Макарић после одиграног дуплог паса са Бјелошем смањује на 1:2, да би десетак минута касније резервиста Чековић прво изборио а онда и реализовао најстрожу казну и изједначио резултат на 2:2 за општу ерупцију и одушевљење домаћих навијача.

Бачка је ношена навијањем са трибина у том моменту била бољи ривал на терену, међутим после једне несмотрене грешке играча Бачке испред свог казненог простора а потом и играње руком од стране Бјелоша у свом шеснаестерцу, судија Данило Грујић показује на најстрожу казну за госте са Бановог Брда који реализује Мудрински за коначних Бачка -Чукарички 2:3 у једној одличној престави за поблику коју су играчи обе екипе пружиле данас на стадиону Славко Малетин Вава.

Updated: 17. септембра 2017. — 18:50
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media