Бачка – Црвена Звезда 0:3 (0:2)

Стадион: Славко Малетин „Вава“

Гледалаца: 2500

Судија: Милан Илић (Ћуприја)

Помоћници: Милан Минић (Ниш) Ивица Стојановић (Алексинац)

Бачка: Коновалов, Николић, Видовић, Илић, Клисура, Балабановић, Луковић, Макарић, Степановић, Мацановић, Чековић.
Резерве: Јеврић, Бошковић, Варга, Тривуновић, Ивковић, Бисмарк, Зечевић.

Црвена звезда: Манојловић, Петковић, Луковић, Фримпонг, Анђелковић, Доналд, Ле Талек, Канга, Руиз, Плавшић, Боаћи.
Резерве: Супић, Милијаш, Полетановић, Срнић, Аџић, Милић, Сикимић.

ФОТО: Стојан Малеш

Бачка Паланка је данас била у знаку фудбалског спектакла. У граду на левој обали Дунава гостовао је актуелни шампион Србије екипа Црвене Звезде из Београда.

У оквиру 23. кола Супер лиге Србије поприште дуела бачкопаланачког суперлигаша и екипе из Београда био је стадион Славко Малетин „Вава“ на којем се окупило несто више од 2500 љубитеља фудбала и где су присталице и једног и другог клуба здушно бодриле играче клуба за који навијају.

На терену Звезда много боља.

Кренимо редом… Играо се 5. мин 0-1 Боаћи је искористио неопрезност у задњој линији домаћих и поред немоћног Коновалова послао лопту у мрежу. Звезда осокољена раним вођством угрожавала је гол Бачке из минута у минут и већ на самом старту меча резултат је могао да буде и много бољи за изабранике Миодрага Божовића јер су Боаће и Руиз пропустили одличне шансе да савладају одличног Коновалова.

У 38. мин на семафору је стајало 0-2! Стрелац поново Боаће после одличне акције шампиона по десној страни и одличне асистенције Плавшића. То је био и резултат у првих 45 мин.

На старту других 46 нинута, тачније у 52. мин судија Илић показао је на једанаестерац за госте из Београда и доделио други жути картон, тј. црвени играчу Бачке Клисури.

Доналд је преузео одговорност али је његов шут завршио на левој стативи голмана Коновалова. Једино вредно помена још у других 45. мин је други жути картон за везног јграча Бачке Страхињу Мацановића због приговора главном арбитру Илић Милану и феноменалан гол Аџића у 91. мин маказицама.

Заслужена победа гостију, али општи је утисак да екипа Бачке није могла да парира ни у једном сегменту игре екипи Црвене Звезде јер није за 90 минута игре упутила ни један ударац ка голу гостију из Београда.

ФОТО: Стојан Малеш

ФОТО: Стојан Малеш

ФОТО: Стојан Малеш

Updated: 25. фебруара 2017. — 17:37
Copyright © 2015 - 2017 ОФК Бачка званични портал. Сва права задржана. Powered by MSD Media